Over ons

Tankpersoneel is een bemiddelingsorganisatie die is gespecialiseerd in de tankstation branche. Van MBO werk- en denkniveau tot en met Hbo-niveau bemiddelen wij mensen naar een baan. Het belangrijkste is dat wij daarbij gebruik maken van ons uitgebreide netwerk voor het vinden van de meest passende en de meest ideale baan voor jou. Met onze ervaring in deze branche weten we wat er speelt in deze markt. Net zoals wij van jou willen weten wat je verwachtingen en wensen zijn, praten we ook uitgebreid met onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij goed inschatten in welke baan jij je thuis zult voelen en of dit past bij datgene waar de opdrachtgever naar op zoek is.

Tankpersoneel  creëert door middel van  een persoonlijke aanpak een zeer sterke band met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Of u nu op zoek bent naar een kandidaat voor een langere periode, een korte periode,  iemand ie voor 1 dag of direct (adhoc)  kan invallen om het rooster dicht te krijgen.  Tankpersoneel zorgt ervoor!  Bent u opzoek naar die nieuwe medewerker die het verschil kan maken? Tankpersoneel maakt die match voor u. Tankpersoneel is pas tevreden als u dat ook bent!

De ideale match

Door ons te houden aan de hoge kwaliteitsstandaarden die we onszelf hebben opgelegd, komt het regelmatig voor dat onze opdrachtgevers zo enthousiast zijn over de gemaakte match, dat onze werknemers een vast dienstverband krijgen aangeboden. Dit vinden wij de ultieme bekroning van ons werk. Het kost ons meer moeite en inzet om het voor elkaar te krijgen , maar dat is waar Tankpersoneel voor staat.

Visie van Tankpersoneel

De kandidaat staat centraal

Of het nu gaat om het aanbieden van opleidingen, het actief ondersteunen, het faciliteren van een nieuwe stap in je carrière, begeleiding, coaching, werk- leertrajecten of veiligheid:  Tankpersoneel is hiervoor de partner.